Fönster och dörrar

Bygg och renovering – inklusive fönster

När man, som vi på Petersbygg utanför Kristianstad gör, kallar sitt företag för en totalentreprenad som utför allt arbete inom bygg och renovering från början till slut, så är dörrar och fönster en given del i detta. Vi använder fönster från tillverkaren Rehau, som vi anser håller konkurrenskraftig kvalitet i jämförelse med andra fönstertillverkare på marknaden. Samtidigt är Rehaus fönster nästan bara hälften så dyra som många andra toppkvalitetsfönster, vilket ger ännu en stor fördel.

Är man på jakt efter speciella fönster i t ex aluminium eller trä, så kan vi ordna även med detta. Balkongdörrar och skjutdörrar brukar t ex kräva lite extra, men vi har vana och expertis inom alla typer av fönster och dörrar.

Byt fönster och spar pengar

Gamla, tunna och otäta fönster är ofta den stora boven i dramat när man betalar mer i uppvärmningskostnader än man borde. När fönstren inte isolerar som de ska, lider man både av för höga räkningar och en känsla av att aldrig ha en riktigt behaglig inomhustemperatur under de kallaste vintermånaderna. Att frysa inomhus är vidrigt när man bor i ett så pass kallt land som Sverige, ens hem måste vara en borg som skyddar en mot den aggressiva kylan och nya fönster gör enorm skillnad!

En hållbar framtid

Rehaus fönster är återvinningsbara och därmed miljövänliga, vilket går hand i hand med den filosofi vi på Petersbygg eftersträvar. Varhelst i våra byggprojekt som det lämnas möjlighet använder vi oss av miljövänliga produkter och tekniker.